Santpoort Noord - Broekbergenlaan 44

Te huur:
Te Huur per 1 maart 2021: Geheel gerenoveerd en modern appartement aan de Broekbergenlaan 44 te Santpoort Noord.


Ongeveer 130 m2 groot. Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en een geheel nieuw CV systeem.

 

Vanaf de eigen voordeur komt u in een riante hal alwaar de meterkast zich bevind. Als u via de trap boven bent gekomen staat u in een ruime hal waar u kunt kiezen uit een bezoek aan de geheel vernieuwde keuken met o.a. vaatwasser, elektrische kookplaat en inbouwoven.

 

Natuurlijk kun je van hieruit ook naar het ruime toilet of naar de grote woonkamer welke een L vorm heeft en net als de rest van de woning is voorzien van isolerende dubbele beglazing.

 

De woonkamer is in twee delen af te sluiten middels kamer ensuite deuren met glas in lood. Aan de balkonzijde bevind zich een grote schuifpui die toegang geeft tot het kleine balkon vanuit de woonkamer. Ook via de keukendeur kunt u het bescheiden balkon betreden.

 

Vanuit de woonkamer kijkt u uit over o.a. de dorpsstraat en het hart van Santpoort.

 

Op de 1ste verdieping vind u drie ruime slaapkamers en een flinke badkamer met inloopdouche, toilet en voorzieningen voor wasmachine en droger.

 

De gehele woning is voorzien van nieuw vinyl vloerbedekking in houtstructuur. Dit is een keurige en praktische vloerbedekking. De beide trappen zijn nieuw gestoffeerd met tapijt.

 

Aan een stukje veiligheid is ook gedacht; de woning is voorzien van geschakelde brandmelders, indien er in de ondergelegen viswinkel of bij de buren onverhoopt iets niet goed gaat word u gewaarschuwd. Deze brandmelders en aanwezige brandblusser worden elke jaar gecontroleerd en onderhouden door een brandveiligheid bedrijf.

Op dit moment worden de laatste renovatie puntjes nog op de i gezet en per 1 maart kan de woning betrokken worden.

 

De huurprijs bedraagt 1500 euro per maand exclusief gas/licht/water/kabel.

Meer foto’s volgen. Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen of mailen naar contact@bellevubeheer.nl

3 SLAAPKAMERS

1 BADKAMER

130 m2

€1.500,00

BELLEVU BEHEER B.V.